“L’èxit és on l’oportunitat i la preparació es troben.” – Bobby Unser

La formació per empreses tracta de cursos, tallers i seminaris adreçats a treballadors en actiu per tal d’adquirir noves capacitats i habilitats o bé millorar-les, i afavorir la productivitat i la competitivitat de les empreses.

Qualsevol d’aquestes accions formatives pot ser objecte de subvenció per a les empreses per mitjà de les bonificacions en les quotes de la seguretat social. Per a conèixer més informació sobre aquests ajuts utilitzeu el formulari de contacte o truqueu al 93 890 47 45.

 

Procés

Sempre hem pensat que la formació és essencial per al creixement professional. Però no qualsevol formació. Ens adaptem a les necessitats que presenta el teixit empresarial del territori fent un estudi exhaustiu.
Un cop detectada la necessitat formativa o mancança tècnica dels professionals, realitzem un programa formatiu a mida i adaptat a la realitat empresarial. Tot aquest programa va acompanyat de docents molt cacacpitats i professionals.
Per últim executarem el programa formatiu. Una impartició adaptada a les empreses i amb un seguiment exhaustiu que ajudarà a valorar la millorà dels seus treballadors.

Modalitats de formació

Centrats en oferir una formació a mida i totalment adaptada a les necessitats empresarials. La formació presencial es pot realitzar tant a les nostres instal·lacions com a les del propi client. Aquest procés el guiarà el nostre equip docent. Un equip de professionals del sector objectiu que no us decebrà pas.

Estem conscienciats en poder millorar o suplir les mancances competencials dels seus treballadors. És necessari formar per a poder optimitzar els resultats i per tant obtenir un èxit. En aquest cas la modalitat presencial ajudarà a fer un seguiment molt meticulós que us ajudarà a valorar la millora dels seus treballadors.

La teleformació o e-learning cada cop s’està consolidant més com a mitjà d’estudi. Si la seva empresa no disposa d’un marge horari òptim per a realitzar la formació presencial, disposem d’una alternativa que no desagradarà a ningú.

Aquesta forma d’impartició i estudi permetrà que el treballador s’adapti els estudis al seu ritme i disponibilitat horària. Disposant així d’un grau de motivació més elevat. La teleformació es centra en el resultat i no amb el temps d’aprenentatge.

La nostra filosofia no canvia, el seguiment en la modalitat de teleformació és idèntic al presencial. Amb una valoració de l’evolució de l’alumnat i amb una connexió directa amb aquests.

Els temps canvien, la tecnologia evoluciona, però el que no canviarà mai és la necessitat formativa per al progrés.

Avantatges de la teleformació:

  • Major flexibilitat
  • Facilitat d’accés
  • Reducció dels temps d’aprenentatge
  • Augment de retenció
  • Compatibilitat d’activitats
  • Comoditat
  • Possibilitat d’actualització immediata de continguts
  • Reducció de costos
  • Formació personalitzada
  • Seguiment exhaustiu del procés formatiu

 

Fes un ullada al nostre llistat de cursos