Benvolguts/des,

Avui fa un mes que hem hagut de suspendre la nostra activitat per les raons que totes i tots sabem. Esperem que us trobeu bé així com la vostra família.

Queda't a casa

Durant aquestes darreres quatre setmanes hem rebut informació des del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que ens convidava a facilitar una continuïtat en l’aprenentatge via telemàtica a l’alumnat que es trobava cursant alguna acció formativa no conduent a un Certificat de Professionalitat. Des de l’1 d’abril, part de l’equip formatiu i tècnic del CET Penedès s’està esforçant i aplicant en donar una resposta àgil i permanent a tothom a través de diversos mitjans i un d’aquests és el nostre Campus Virtual que moltes i molts de vosaltres ja coneixeu. Està sent una experiència innovadora per tots nosaltres, ja que som conscients que convertir una formació presencial en un aprenentatge virtual amb tan poc marge de temps exigeix de la capacitat i predisposició per canviar de xip i de la voluntat d’autosuperació.

Ara per ara, no tenim més informació per a poder avançar en la resta de programes com són per exemple els Certificats de Professionalitats i els cursos d’Anglès de la FOAP. Ni tampoc disposem d’informació de com i quan podrem engegar la resta de les accions en cartellera adreçades a treballadors/es en actiu. Però així i tot estem convençuts que aviat tindrem bones notícies des del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que ens indicaran com prosseguir amb la formació iniciada de la FOAP i com iniciar les noves accions pendents d’inici.

Aquest confinament pot provocar una certa desorientació i generar dubtes però de moment la vostra situació administrativa segueix sent la mateixa que fa un mes enrere. Si desitgeu però contactar amb nosaltres podeu continuar fent-ho a info@cetpenedes.com.

El CET Penedès ha creat un canal públic de Telegram per tal d’informar els seus usuaris i usuàries de la forma més eficient possible. Si voleu estar al dia de les darreres notícies, uniu-vos a través del següent enllaç: https://t.me/cetpenedes

Confiem a donar-vos aviat bones notícies i de moment us encoratgem a revisar continguts i activitats, llegir, escoltar música i gaudir sobretot, si la situació us ho permet, de la convivència familiar.

Recordarem el pas del COVID-19 però sempre dependrà de nosaltres que en sapiguem treure les millors ensenyances.

Rebeu una càlida i sincera abraçada.

L’Equip Directiu